Header

Sword Princess Amaltea Crowdfunding

Klicka på bilden nedan för att komma till kampanjen!

 

Missa inte vår fanart-tävling! Läs mer om den längst ner på sidan.

 

I september 2013 kom första boken på svenska. Sedan dess har den matriarkaliska fantasytrilogin om Amaltea och Ossian utkommit i USA, Tyskland, Italien och Tjeckien samt även blivit rollspel!

Nu är det dags för en samlingsbok med alla de tre mangaböckerna i en stor och fin hårdpärmsbok. Vi vill ha din hjälp att göra den så häftig som möjligt, med guld på omslaget, skyddsomslag, rött läsband, extra färgsidor m.m. Dessa tillägg kommer finnas som lockande Stretch Goals.

Serien handlar om prinsessan Amaltea som lever i den matriarkala sagovärlden som Natalia Batista har skapat. Där är det drottningarna som styr och prinsessorna blir utsända att rädda prinsar i nöd och gifta sig med dem. Amaltea räddar prins Ossian, som dock inte vill vara prins i denna sexistiska värld, och tillsammans får de uppleva äventyr på sin resa tillbaka till hans moders slott. Banditbrudar, en förförisk servitör och en drakridande häxa förföljer dem på deras färd i denna könsomvända fantasyberättelse.
Läs några kapitel på engelska här: www.SwordPrincessAmaltea.com

Samlingsboken kommer inte bara innehålla alla tre böckerna utan dessutom 20+ sidor med helt nytt bakgrundsmaterial: foton, skisser samt texter om hur Natalia utvecklade serien. Boken kommer dessutom tryckas på ett svenskt, miljövänligt tryckeri!

Boken planeras släppas den 1:a december och därmed kommer alla som är med och donerar pengar i crowdfunding-kampanjen hinna få sina exemplar innan jul!


Fanart-tävling!

3 vinnare får varsin bok

10 vinnande bidrag blir publicerade i boken!

 

Vi utlyser en fanart-tävling där DU kan vinna ett signerat ex av en nytyckta boken och bli publicerad i den med din fanart-bild, namn och länk till t.ex. din instagram. Det du behöver göra är att posta din fanart med en länk till crowdfunding-kampanjen i samma post, antingen via Facebook, Intagram eller Twitter, och tagga bilden med  #AmalteaSamlingsbok så att vi hittar den.

 

Deadline för fanart-tävlingen är

25 september!


Om skaparen:

 

 

Natalia Batista är en av Sveriges främsta mangatecknare med flera verk utgivna på förlag i Sverige såväl som internationellt. Hennes debut var kattmangan Mjau! som även översatts till portugisiska och engelska och som utkommer på tyska under hösten. Natalia har även illustrerat Jo Salmsons barnboksserie Häxfolket, tecknat klimatserier för Malmö Miljöförvaltning, organiserat seriefestivalen Malmö Seriefest och drivit serieprojektet Every Girl Is A Hero med stöd av Svenska Institutet. Vid sidan av sitt tecknande håller hon föreläsningar samt är lärare på Serieskolan i Malmö.

Följ hennes skapande och resor på instagram via @nataliasmanga