Sekretesspolicy för appen Nosebleed Manga

Denna sekretesspolicy beskriver vad vi, Nosebleed Studio, samlar in för information om dig som använder vår app Nosebleed Manga samt vad vi använder den informationen till.

Vilka är vi?

Nosebleed Studio är en ekonomisk förening med organisationsnummer 769622-9090. Vi är en demokratiskt styrd förening vars medlemmar är mangaskapare själva. Vårt mål med appen Nosebleed Manga är att göra våra serier tillgängliga för fler läsare digitalt. Vi värnar om din integritet och rätt till skydd av din personliga information. Därför har vi sett till att inte samla in mer information om våra användare än vad som behövs för att appen ska fungera för dig.

Vilken information sparar vi om dig och varför?

Vi lagrar ingen information om dig på vår server som kan leda oss till dig som individ. Din användning av appen sparas endast under ett löpnummer för att kontrollera om du har en prenumeration för att visa rätt innehåll i appen. På samma sätt sparar vi de inloggningsuppgifter och profilinformation du själv godkänner att ge oss för att kunna synkronisera vilka böcker du läst om du hoppar mellan olika enheter (läsplatta eller mobil). När du väljer profilnamn eller läsålder i appen sparas den informationen bara på din egen telefon.

Den information vi får från din användning av appen är anonym och används på följande sätt:

Nedladdningar – Vi räknar alla nedladdningar som alla användare gör för att kunna beräkna arvode till skaparna vars verk visas i appen. Dina nedladdningar sparas bara anonymt och delas bara med andra företag för att kunna göra arvodesfördelning.

Felsökning – Vi samlar anonym information om appen kraschar och vad som hände för att kunna göra appen bättre. Denna information berättar inte vem du är. Denna informaton delas eventuellt med annat företag för att kunna genomföra felsökningen.

Din personliga information kopplad till din prenummeration sparas av Google eller Apple och vi lagrar den inte på vår server. Vi delar inte din information med någon tredje part, förutom med vår apputvecklare Kim Svedmark för att kunna driva appen. Ditt inloggnings-ID delar vi med Google och Apple endast för att kunna bekräfta din prenummeration.

Var finns din information och hur kan du ändra den?

Den information vi sparat om dig är lagrad i vår privata server som finns hos vår apputvecklare Kim Svedmark på Österlen (och drivs av solenergi!). Om du vill att vi ändrar eller raderar den information vi samlat in om dig eller om du av annan anledning vill ha information om servern, vänligen maila oss på contact@nosebleed-studio.com.