Användarvillkor för appen Nosebleed Manga

När du använder vår app så godkänner du dessa användarvillkor. Det är bara några få punkter och tar mindre än 2 minuter att läsa. Dessa villkor finns att läsa via en länk under inställningar i din profil i appen.

1. Upphovsrättsskyddat innehåll

Allt material i appen och appens kod är skyddad av upphovsrättslagen och du får inte kopiera, sprida eller sälja vidare bilder eller kod från appen. Om du gör detta kan Nosebleed Studio bli tvungen att inleda ett rättsligt förfarande mot dig för att skydda sitt upphovsrättsskyddade material.

2. Olagligt användande

Du får inte använda vår app för olagliga aktiviteter och om du skulle göra det så kommer inte Nosebleed Studio hållas ansvarig för det.

3. Köp av prenumeration

Om du köper en prenumeration i appen kommer köpet genomföras av den appbutik du använde för att ladda ner appen. Kortuppgifter och liknande betaluppgifter lagras hos dem och inte hos Nosebleed Studio eller i appen Nosebleed Manga. Appen kommer endast checka av mot appbutiken att prenumerationen fortfarande är aktiv.

4. Ändrat pris på prenumeration

Nosebleed Studio kan ändra priserna på prenumerationerna. Om du köpt en prenumeration kommer ditt köp inte påverkas. När prenumerationen tar slut kommer du få betala det nya priset, om du väljer att fortsätta prenumerera. Prisändringar kommer kommuniceras tydligt i appen minst en månad innan ändringen.

5. Avsluta prenumeration

Om du vill avsluta prenumerationen gör du så genom appbutiken där betalningen för din prenumeration behandlas. Prenumerationen förnyas automatiskt om den inte sägs upp 24 timmar innan innevarande periods slut.

6. GDPR

Appen följer GDPR och har en Sekretesspolicy för vilka uppgifter som lagras om dig, hur de används och hur du kan ta bort dem.

7. Ändring i dessa användarvillkor

Nosebleed Studio kan ändra dessa användarvillkor när som helst. Om ändring görs kommer du bli tydligt informerad i appen.

8. Kontaktuppgifter

Om du vill kontakta Nosebleed Studio eller ställa någon fråga, görs det bäst genom mail: contact@nosebleed-studio.com
Brev skickas till:
Nosebleed Studio
Tullstorpsvägen 79i
21291 Malmö

Dessa användarvillkor följer Lag (1994:1512) om avtalsvillkor i konsumentförhållanden.
Användarvillkor senast ändrade 2021-02-04.